full screen background image

   

Wie zijn wij?

Danzij de jarenlange ervaring in Indonesie besloten we de stap te nemen en ons eigen reisbureau op te starten. We zijn tot de conclusie gekomen dat vele mensen Bali en de rest van deze immense archipel willen bezoeken maar eigenlijk geen idee hebben van de culturele schatten en natuurschoonheid die dit land rijk is. Wij willen onze gasten deze rijkdom tonen die net achter de hoek liggen te wachten.

Indonesia Incognita komt van het latijn. Het verwijst naar de grootste archipel in de wereld, Indonesie, een natie met de meeste diversiteit in culturen, natuur en etnische volkeren. Deze enorme verscheidenheid is nog voor een groot deel onbekend of ‘incognito’.

Indonita zoals we genoemd worden, heeft  ervaring uit de eerste hand in vele van de duizenden eilanden en kan de reiziger naar gebieden brengen die nog steeds nauwelijks bezocht worden. De mogelijkheden zijn onbeperkt!

Ons logo is afgeleid van de sextant, een instrument dat gebruikt wordt om de hoogte van een hemellichaam boven de horizon te meten. Deze metingen staan bekend als een zicht nemen of het object schieten. De sextant werd gebruikt bij zeevaarders vanaf de 18de eeuw om hun positie te bepalen op een zeekaart.