full screen background image

   


  • Indonesia Incognita, specialist in INDONESIE.

  • Reeds 15 jaar ervaring in het land zelf!

  • Reizen Op maat !

  • Rondreizen, strandvakanties, expedities, surftrips, duiksafari’s, honeymoon, wij organiseren het allemaal!

  • Cultuur, avontuur of gewoon relax, altijd  genieten!

Welkom op onze website!

Onze programma’s werden opgesteld rekening houdend met de te bezoeken plaatsen, de accomodaties, de diversiteit en het ritme van de reis. Elk programma is samengesteld uit verschillende etappes, geselecteerd in functie van hun historische, ethnische en geografische waarde en geeft op deze manier een mooi algemeen beeld van de bezochte eilanden. Regelmatig gaat Indonita naar plaatsen waar toerisme nog uitzonderlijk is en bieden wij U reizen aan die bij andere organisaties ontbreken.

Alle voorgestelde programma’s zijn zo opgesteld dat deze gemakkelijk te combineren zijn met andere.

Alle voorgestelde programma’s zijn zo opgemaakt dat U uw eigen reis kan samenstellen afhankelijk van de tijdsduur, eilanden en activiteiten die U wenst te doen.

Alle voorgestelde programma’s zijn steeds wijzigbaar afhankelijk van uw wensen.

Wij zijn gespecialiseerd in reizen op maat. Geen enkele reis is hetzelfde, afhankelijk van uw idéeen en uw wensen stellen wij de droomreis voor U op. Dit gebeurt door communicatie en voortdurende aanpassingen tijdens het hele proces.


Klik op een eiland van de archipel en kijk welk aanbod daar staat. U kan steeds een verblijf aan een ander verblijf aanbreien. Stel uw eigen reis samen op deze manier.

Aarzel niet om ons te contacteren voor vragen of suggesties!

Wij wensen U een prettige dag!